Velkommen til min blog

Pep dine gamle smykker op med neglelak

Jeg har peppet nogle af min gamle smykker op. De var grimme fordi jeg havde brugt med så meget, og fordi de er uægte smykke falder farven nemt af. Disse smykke er fra H&M.

DIY - jewerllery 3 photo IMG_3697.jpg

Jeg har peppet dem op med neglelak for at give dem en ny farve der er mere præsentablet. Det griser en del så brug en form for underlag (jeg brugte lidt bagepapir). Det er ligesom en negl, der skal et lag på, tørrer, og et nyt lag på. Jeg har givet dem 2-3 lag hver så det dækker fint, og husk at give det god tid til at tørre. Min guld-vinge ring har jeg smidt ud for det kom ikke til at se særlig godt ud. Der var for mange mønster på den så lakken ikke kunne kommer helt ud i hjørnerne. Så vælg smykker med en glat overfalde så det er nemt for lakken at blive lige fordelt over det hele.

DIY - jewellery 1 photo IMG_3720.jpg

DIY - jewellery 2 photo IMG_3721.jpg

Jeg er positivt overrasket over resultatet. Jeg ved ikke hvor lang tid det vil holde, men jeg vil give det et forsøg. Håber det er noget i kunne bruge til noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog